Cene hidžama terapija

Cene tretmana fizikalne terapije

 

U našoj ordinaciji nudimo veoma povoljne cene hidzama tretmana kao i drugih terapeutskih usluga. Pored pristupačnih cena hidžame u našoj ordinaciji će vas dočekati stručno osoblje i prijatna atmosfera. Pozovite i zakažite vaš tretman.

Hidzama (Wet Cupping)

Metod lečenja i čišćenja tela uz pomoć  vakum sukcije. Negativnim vakumom se iz tela vadi biohemijski otpad  koji  se nalazi u kongestiranoj krvi u tkivu i tako dolazi do aktiviranja ćelija uz pomoć nadolaženja nove krvi pune kiseonika

3000din

Ventuza terapija (suva hidzama)

Tretman čašama poznatim kao ventuze je efektivna terapeutska tehnika kojom se prevlačenjem čaša preko kože i izazivanjem vakuuma, patogeni faktori dovode na površinu tela, a samim tim protok čija (energije) kroz meridijane je prohodniji.  . Ova tehnika se koristi kao vid preventivne terapije I kao vid lečenja kod bola u leđima, menstrualnih problema, gastritisa, prehlada, nesanice…

2000din

Fizikalna terapija (tens, UZ, laser…)

Podrazumeva metodu lečenja pri problemima koji ograničavaju kretanje, obavljanje svakodnevnih aktivnosti i pravljenje bilo kakvih pokreta , što narušava kvalitet  i produktivnost života. Fizioterapija proizvodi efekte koji olakšavaju funkcionisanje celokupnog lokomotornog sistema i ublažavaju bol .

1300din

Kinezi terapija

je sastavni deo  rehabilitacije i fizikalne terapije ,vrlo važan segment lečenja jer aktivno uključuje pacijenta. Kineziterapija je vid lečenja koje koristi pokret kao metodu lečenja.

1300din

Kinesio taping

je lečenje sa kinesio trakama – tanke, rastegljive, vodootporne pamučne trake koje se koriste za lečenje raznih povreda. Otprilike je debela i rastegljiva kao ljudska koža.

1200din

Kineziterapijske vezbe

Kineziterapijske vezbe su program vežbi kako bi pomogli ljudima da povrate snagu mišića i funkciju izgubljenu zbog povreda i bolesti. Neki fizioterapeuti se fokusiraju na specifične tipove pacijenata ili stanja, kao što su ljudi koji se oporavljaju od povreda ili oni sa degerativnom muskuloskeletnom bolešću.

1000din

Dumo terapija

Duman terapija je vrsta terapije za oporavak mišića. Pretežno ga koriste i popularan je među sportistima zbog brzog dejstva na oporavak mišićnog vlakna. Tretman se radi na taj način sto se na telo nanese specijalna formula ulja koja utiče direktno na nagomilane laktate. Na mestima velike upale počinje da izlazi para u vidu dima, što znači da preparat direktno deluje na upalni proces.

2000din