Često sam imala bolove u ledjima, kao neki umor, na nagovor drugarice sam radila hidžamu. U prvom trenutku nisam htela jer sam se plašila krvi I bilo mi je jako strašno cela ta procedura. Medjutim kad sam se odlučila da uradim skroz sam se razuverila. Niti išta boli, niti sam nešto strašno videla kao što sam mislila. Posle tretmana nisam imala nikakvu težinu u ledjima, osećala sam se preporodjeno. Sad redovno idem na tretmane bez obzira što me ništa ne boli.
Atina D.
Aktivni sam sportista, redovno imam treninge i često vrlo naporne i iscrpljujuće. O hidžami sam pročitao na netu, kako otklanja nagomilane laktate kao i druge štetne materije pa sam rešio da probam. S obzirom da imam naporne treninge mišići mi se veoma sporo oporavljaju. Posle uradjene hidžame sam se osećao kao nov, tako da sada posle svakog većeg takmičenja ne preskačem tretman.
Petar A.
Prvi put sam se hijamom sreo u Emiratima kad sam bio na poslovnom putu, tamo je to normalni vid lečenja. Kad sam se vratio za Srbiju, malo sam googlao i naišao sam na Hidžama centar u Beogradu i baš sam se prijatno iznenadio. Redovno idem na tretmane.  Osoblje je veoma profesionalno i prijatno. Vladimir je vrhunski terapeut i ima jako strpljenja da objasni sve. Imam sve pohvale I preporuke
Miloš S.
Kada sam uradila Hidžamu, posle toga sam osetila kao da mi je neko skinuo ranac sa ledja. Nisam ni znala das am imala toliku napetost u ledjima. Ne znam za druga iskustva al moje je pozitivno u svakom slucaju.
Sara U.
Uradila sam hidžamu za sinuse I veoma sam yadovoljna. Pre toga sam čitala na internet iskustva pa sam se usudila. Nije ništa strašno, osećala sam veliko olakšanje posle toga, jedino što sam imala pečat na čelu tri dana al brzo je proslo, malo puder malo šiške par dana I to je to. Sad idem na redovno čišćenje. Kakva ste vi imali iskustva?
Aleksandra S
Imao sam povredu tetive i mišića ruke praćene bolovima, prijatelj mi je rekao za cupping terapiju.  Bol se toliko smanjio posle toga da sam mogao lepo da funkcionišem. A iskreno da vam kažem jako sam se iznenadio kad sam video sta mi je sve izvučeno iz ruke, nisam verovao da sve to imam.
Mario H